lördag 4 april 2009

Vad säger Ni om det här då???? Våren här hääääär!!!!!

Gud så skönt väder vi har haft i några dagar nu, å idag hoppas jag verkligen det blir så varmt och soligt som de lovat, ca 12 grader här i mina trakter å vad jag skall njuta av en arbetsdag i trädgården :-)

Ja, inte händer det så mycket här hemma på inredningsfronten. Mina inredningstankar går snarare ut i trädgården, vilka projekt jag vill göra å så...ett av dem är att flytta min fuuuula vedkasse. Så att jag senare kan göra mitt fina blomsterrum utan att få en utsikt rätt in i vedkassen...hahahahha men det är nog projekt för flera år framåt, men vi får se hur långt jag kommer när flitens lykta sätter fart så kan det gå undan här hemma :-) Ett annat projekt jag har är att bygga ut min pergola, så att vildvinet och kaprifolen kan få klättra så det blir ett tak. Jag skall se vad jag kan muta prinsen med....hmmm...Men idag blir det nog närmast lite krattning, städning av altantak och eventuellt lite eldning. Var förresten på Ikea för ett litet tag sedan och kunde inte låta bli att köpa mig det nya nätet "solig" som jag kan hänga över min trädgårdsgrupp å nu sitter jag här och drömmer om hur mysigt det kommer att bli. Igår sprang jag runt och kollade i rabatterna mina för att se om det började spira lite...det verkar ivarje fall som de flesta rosorna jag köpte på sensommaren har klarat sig å det skall bli så spännande att se. Här kommer lite bilder från min trädgård som jag tagit i arla morgonstund :-)
Ha nu en riiiiiiiktigt skön vårdag!!
Varmaste Kramen Kat.

3 kommentarer:

Elisa Day sa...

Hej vännen! Vad härligt! Smittas av din energi. Här har vi nästan en meter snö så att hålla på med trädgården känns låååångt borta :) Jag har tänkt köpa en sån där solig från ikea, ska faktiskt iväg till ikea alldeles strax. Jag bor i lägenhet men har stuga och där är det mycket myggor ibland, då kan solig vara bra. Fina bilder från din trädgård. ha en trevlig helg! Kram

Lily of the valley sa...

Ja, visst är det härligt nu :D
Gäller att passa på när det är fint väder och man har massor av energi :D
Solig måste jag kolla på! Har inte varit på IKEA på evigheter...Har haft köpförbud ;-)
Ha de gott i solen
Kram Lily

Sjabbig men chic sa...

Det är helt underbart med vår! Här ar vi fortfarande i stadiet slask och framtinad hundskit efter vägarna. Men tänk att jag tycker nästan det är underbart också. jag är en sommartjej och därför blir jag helt kollrig på våren. jag älskar värme! Härliga vårbilder!

Kram Lisa