torsdag 8 maj 2008

Hejsan!!
1 vecka har gått sen jag senast var inne här...tiden rinner iväg och tur är väl det!! Jag har varit såååå ARG och LEDSEN denna vecka så ork och lust till bloggande har ej funnits..Vill Ni veta varför, näe jag tror väl egentligen inte det men jag kan inte låta bli att lätta på hjärtat.....Det är de där MÄNNEN....va faan skapade gud dem för kan jag undra ibland..De enda de gör är att såra en ju....eller tog jag i nu kanske?
Ja jag är ju själv, alltså singel och trodde jag hade träffat någon men jag trodde fel..., å tametusan om jag inte kommer att vara singel resten av mitt liv grrrrr...snyft..så känns det idag..
Eller, idag är det ju faktiskt bättre det har ju gått en hel vecka sedan det hände det där tråkiga....Skit i det nu (ursäkta språket)..våren är här och jag har min djävla trädgård....hahahaha....men inte har jag fått några blommor som jag beställde än dessvärre men jag beställde 2 st riktiga tjejskivor också för det tyckte jag att jag behövde....å dom har kommit och går varma...det var Veronica Maggio och Duffy vet inte om Ni hört dem men de är riktigt bra båda två faktiskt...å faan vad jag sjunger bra till dom..!!! Jag är så jädrans bra på att sjunga faktiskt...haha, å jag är så jädrans bra på att göra av med pengar å jag är jädrans bra på att fixa på min jädrans tomt...å sen är jag jädrans bra på att städa...ja, jag kan hålla på hur länge som helst för att övertyga mig själv att jag är faktiskt en jädrans bra tjej....*ler* Å sen är jag jädrans bra på att riva ner min förstukvist för det har jag börjat med nu, så här ser det ut då...det skall alltså bli en liten påbyggnad, en lite större hall vilket kommer bli j...bra sen när det är klart. Som ni ser så är min ytterdörr inte den bästa, den är i bitar den där rutan. Det började med sonen som var arg på modern en dag, så det blev en liten spricka i rutan, en annan dag var det modern som var arg på sonen och smällde ytterligare lite...hmmm...då blev det en riktigt stor spricka...så kan det gå ibland när känslorna svallar. Konstigt att dörren är kvar efter denna vecka?! ....Så skönt att riva och sjunga på en gång..funkar jättebra...
Kram på Er allihop..från en jädrans bra Katarina

7 kommentarer:

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Haha, ja så kan det gå :)
Jag är alldeles ny i blogglandet...tyckte det var dax för mej att testa själv efter att ha smygit omkring och fluktat på så många fina bloggar :D
Jag känner igen mej...jag är helt fenomenalt bra på att spendera pengar...tror till och med att det är det jag kan bäst =D

Ha en toppenhelg / Therese

Glitter och Marsipan sa...

Hej,vilken pestvecka du har haft då,din stackare.Men humöret har du i behåll,det märks.
Ja du,karlar,man kan inte leva med dom och inte utan,eller hur är det...
Har inte hört hela skivorna,men en del,tror dom är riktigt bra båda två.
Ha en skön pingsthelg
kram Anette

Elisa Day sa...

Vilken vecka du haft! Vi kan bilda klubb, jag lyckas också hitta dom där bottennappen! Tur att du har humöret i behåll och jag håller med du är jädrans bra!!! Kramar!

Kathys Home sa...

Å tack tjejer....jag mår redan bättre när jag läser Era kommentarer//kram kat

Lily of the valley sa...

Vilken nedrans vecka du har haft!
Jag känner igen mig, lyckas alltid att få bottennapp...
Du har humör och humor, de bästa kombinationerna + skriva av sig + bra musik, det hjälper...

Duffy har jag hört en del av, mycket bra...

Ha det gott
Kram Lily

Karin i Villa Grå sa...

Men du! Är du jädrans bra på att vara uppriktig och vräka ur dig också! Japp, det tycker jag och det är BRA!

Jag undrar ibland om det kanske är en sjukdom att vara man... :-/ Det är trafficking, incest, barnpornografi, våldtäkter, krig och så vidare i all oändlighet. Blä.

Men en stor kram till dig i alla fall!

Karin

Grindelunda sa...

Kanonval av musik!!! Duffy är helskön, svänger som bara den. Det går inte att vara stilla!

Tråkigt att det varit pestigt, men jag tror mig kunna läsa mellan raderna att du är på G... Gå med högt huvud och tänk att du är underbar!!!

Kram Gilla