måndag 31 december 2007



Nyårs Afton !!!! Jaa, nu är den här å jag är lika slapp å slö idag...Jag skall iväg och jobba lite extra på mitt arbete, sitta i växeln...så inte ens middag står på schemat idag..jobbet bjuder på smörgåstårta för dem som arbetar inatt....så perfekt...Så jag tar med mig sonen så han också får lite innan han drar iväg på äventyr i nyårsnatten....hmm inget jag är direkt förtjust i men herregud han är ju 18 så jag kan knappast förbjuda det...nåväl, jag finns ju vid telefonen om något skulle hända (märker Ni av min övertygelse) Det blir bra..!! Så vill jag förstås Önska Er Alla Ett riktigt Gott Slut på 2007 och en God början på 2008...Ett år som jag ser fram emot med tillförsikt...Ett år jag vill önska mig och Alla mina ensamstående väninnor som Vårt år för det är vi värda..Jättekramar...från mig till Er..

Ha nu en riktigt trevlig kväll, så hörs vi på det Nya Året...//kat

5 kommentarer:

Vårt lilla hem sa...

Hej!

Och tack för din gulliga kommentar hos mig!

Du har en så mysig blogg! :)

Jag önskar dig en fin nyårskväll, även att du ska jobba :), och hoppas sonen håller sig lugn ute :)

Gott nytt år!!

Kram, Jenny

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!!
Såg nu att jag redan önskat dig ett gott nytt år...men jag kan väl göra det igen!!
Tänker på alla er som arbetar denna dag..natt!!
kör försiktigt
Stor kram A-C

Kathys Home sa...

Hej Jenny! Vad kul att du tittade tillbaka. Jo, tack Nyårskvällen var ok, jättemycket att göra, å sonen var lugn!! :))Så jag har inte piggnat till förrän idag...Hoppas vi hörs snart igen..//kat

Allis sa...

Hejsan!
Tack för ditt gulliga inlägg i min blogg. Kikade runt på din blogg och upptäckte flera gemensamma intressen b la hundar, inredning mm.
Kommer snart tillbaka hit!
Kram Zaga

Ann-Catrin sa...

bara jag som kikar in och vill önska dig en skön helg!!
Hoppas du inte ska jobba och kan vara ledig!!
kram A-C