söndag 30 mars 2008

Söndag å sol, det var länge sedan...Snart dax för trädgårdsarbete och ombyggnad av furstukvist. Men jag väntar lite till till det blir något varmare, nu är jag i förstadiet där jag letar fönster och ytterdörr..men snart så är det dax å jag längtar så. Denna korgen köpte jag billigt med tanke på trädgård, den är så pass stor så jag tänkte förvara altanens kuddar och plädar i den. På kanten har jag hängt en kjol som jag köpt på secondhand, en 50 tals kjol med rosmönster..den kommer säkert väl till pass när jag dansar min LindyHop.


Igår var jag i städtagen så jag tänkte om jag skulle vara duktig å putsa fönstrena utvändigt, ja nästan alltså....men det började regna så jag slapp...*ler* så det blev shopping istället å då fann jag dessa söta strumpor som jag ej kunde motstå visst är de söta...!!
Idag är det en slappardag, borde kanske vara ute å jobba lite men orken finns inte riktigt idag. Hoppas Ni har en jätteskön söndag vi hörs snart igen..
Kram Katarina

5 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Shoppingdag.. det låter det. Skönt det är söndag och du kan ta det lugnt idag.. Men nu har väl öndå våren tagit lite fart ändå... solen lyser så fint och den riktigt värmer.

Hoppas inspirationen kommer nu... din söta korg kommer bli så fin sen ute med allt i!!
kramar A-C

Nina sa...

underbara shoppingfynd du gjort !
jag ska på tupperware party för första gången i mitt liv....

ha det gött!

Elisa Day sa...

Tack resan blir säkert bra! Längtar efter solen och värmen. Åker i slutet av april. Vilka saker du fyndat! Vad är LindyHop för något? någonslags dans antar jag? Hoppas du får mer energi med solen! Kramar

Ann-Sofi sa...

Fin korg(: fint att ha i trädgårn... kjolen ser ut och vara fin och strumporna med.
hoppas du får en bra vecka... solen och värmen kommer nu(:
Mvh ann-sofi

Lily of the valley sa...

Söt korg, smart förvaring.
Ja, man längtar ut nu :D
Fin kjol och häftiga strumpor.
Önskar dig en härlig vecka
kram Lily