tisdag 21 juni 2011





Midsommarvecka....alla redan!


Tittar på väderprognosen och önskar att det kunde se lite roligare ut inför midsommar. Idag är det sol och fint men tydligen regn å lite kyla framöver. Men som tur var så har jag ju min härliga veranda som vi kan sitta och njuta på. Här satt vi i lördags och mumsade på en god middag.....och fördrinken i trädgården..



Har börjat fundera över midsommarmenyn, vill göra något annorlunda midsommarlunch så jag funderar på att göra färskpotatis ugnstekta med sesamfrön, till det Anjovisröra med knäckebröd,å lite sillbitar. färskostbollar, ja jag kan fortsätta ett tag till!! Men det ska jag inte för nu skall jag ut och åka raggarbil med syrran nercabbat i soolen...:-)


Ha en bra dag!!

kram kat










torsdag 16 juni 2011

Örtaträdgården


Torkad hjärtstilla




Torkade örter i förvaring




Min grannkompis på cafét





Dörrskylten på cafét



Inget regn denna morgon, så skönt..Visst behöver vi regn men det kan väl regna på natten :-)



Igår var jag iväg för en fika med en kompis och vi passade på att åka till Sommarcafét på Biskops-Arnö...Det var verkligen ett bra val, jag är ju lite skadad då jag själv varit café ägare...Det här ingav lugn och ro som det gör när man kommer till Biskops-Arnö...vi vandrade runt i Örtaträdgården och fick en liten lektion i hur läkande örterna kan vara...så var utbudet hembakat alldeles perfekt. Jag fick med mig hem lite hjärtstilla samt en kål som var importerad från Brasilien och tydligen skall vara jättegod...och nyttig förstås som all kål.

Fick också med mig lite kursutbud hem ...de har ju så himla många kurser på Biskops-Arnö kanske en skrivarkurs...fotokurs eller Naturens Medicin :-) jag skall ivarje fall kolla in utbudet och drömma mig bort lite..


Ha en bra dag...Tjing kat






















Sommarcaféets öppettider under sommaren är onsdagar samt söndagar 10-16

tisdag 14 juni 2011

Min härliga veranda som jag verkligen skall njuta av i sommar!

Mina goaste söner, som firade mig på morsdag....Loooove till dem!!

Fiiina systerdottern Amelia på Avslutningsbal...

Amelia med klasskamrat, på väg till Balen...sååå fina tjejer!!



Jaha...så var det tydligen April jag gjorde mitt sista inlägg...hmm...!! Ja, så kan det vara när man inte har tid och lusten till att blogga bara försvinner. Det har ju hänt så otroligt mycket de senaste månaderna, och inte så roligt har det varit heller...men jag kämpar på och ser förhoppningsvis snart ljuset i tunneln.
Jag är ändock så glaaad över att kunna få arbeta i min trädgård det är som rena rama terapin...något som jag ej hunnit med över huvudtaget under 2 års tid och det kände jag verkligen sorg över så något gott i allt det onda har det dock funnits å jag är frisk, min familj är friska de är bara den där jäääädrans ekonomin som är = 00000 så har man fått känna på det eländet också..hua!!

I fredags var jag och tittade på niorna som hade sin avslutningsbal, systerdottern var med och hon och de andra var såååå fina...
Nu skall jag bege mig ut i trädgården en stund, svänga förbi återvinningen och hinna med andra hushållsbestyr, ha det bäst så hoppas jag lusten att komma tillbaka är snar..
kram kat