måndag 31 mars 2008



Den där Shoppingdagen i lördags tog musten ur mig...så pass att jag legat i soffan hela dagen idag!!!

Jag var lite trött igår och mådde inte på topp, en värkande kropp och huvudvärk som INTE vill släppa och det har hållt i sig idag med så det blev till att stanna hemma. Så jag har legat i soffan å frusit med en kopp te..MEN MEN när jag var ute med Skruttan en sväng på tomten, så värmde SOLEN så skönt så snart så har vi värmen här..Äntligen!! Då kan jag se över mitt lilla kryddland som jag nu har inne på min köksbänk så skoj det ska bli att få flytta ut dem rosmarinen, lavendeln och basilikan så fyller vi på med lite citronmeliss, och mynta. Jag skall säkert ha lite till men det är på tankestadiet änsålänge. Nu skall jag lägga mig ner en stund igen och tänka på saken.

Ha en god kväll//katarina

söndag 30 mars 2008

Söndag å sol, det var länge sedan...Snart dax för trädgårdsarbete och ombyggnad av furstukvist. Men jag väntar lite till till det blir något varmare, nu är jag i förstadiet där jag letar fönster och ytterdörr..men snart så är det dax å jag längtar så. Denna korgen köpte jag billigt med tanke på trädgård, den är så pass stor så jag tänkte förvara altanens kuddar och plädar i den. På kanten har jag hängt en kjol som jag köpt på secondhand, en 50 tals kjol med rosmönster..den kommer säkert väl till pass när jag dansar min LindyHop.


Igår var jag i städtagen så jag tänkte om jag skulle vara duktig å putsa fönstrena utvändigt, ja nästan alltså....men det började regna så jag slapp...*ler* så det blev shopping istället å då fann jag dessa söta strumpor som jag ej kunde motstå visst är de söta...!!
Idag är det en slappardag, borde kanske vara ute å jobba lite men orken finns inte riktigt idag. Hoppas Ni har en jätteskön söndag vi hörs snart igen..
Kram Katarina

onsdag 19 mars 2008

Bild från Marha Stewart

Fortfarande ingen riktig inspiration, men jag kollar runt lite på Era sidor...där det fullkomligt flödar .....!!
Men Varsågod, ta ett Påskägg och med det vill jag önska
Alla En Riktigt Skön Påskhelg!!
Med hopp om att vädrets makter kan ordna oss lite bättre, skönare väder när vi ändå har lite extra ledigt...

Så till alla Er som skall ut på vägarna tat lugnt ta en toy...=kör försiktigt.
Kram Katarina


onsdag 5 mars 2008

Snart är det Våååår å här råder ren å skär Bloggtorka, återkommer när jag fått inspiration till att fortsätta skriva!!
Kramelikram Allihopa!!!


Katarina